Brouwerij Eanske organiseert in samenwerking met slijterij Berendsen in Enschede regelmatig Bierproeverijen. Deze proeverijen zullen plaatsvinden op een donderdag v/d maand 's avond van 20:00 tot ± 23:00. Locatie van de proeverij zal zijn het Proeflokaal van Slijterij Berendsen Deurningerstraat 27 Enschede.

Van 20:00 tot 20:30 wordt u ontvangen met een kopje koffie en om 20:30 zullen we beginnen met de Bierproeverij. Op deze avond krijgt u een 6 tal bieren te proeven geserveerd in proefglaasjes. Tijdens de proeverij zal er wat uitleg gegeven worden en/of wat info over de bieren. De proeverijen worden begeleid met hapjes. De proeverij zal duren tot ongeveer 22:30, daarna mag u nog genieten van het lekkerste bier van de avond en is er nog de gelegenheid om nog even wat na te praten en/of vragen te stellen.

De kosten voor deze proeverijen bedragen €17,50 en dienen bij aanvang te worden voldaan. Er is plaats voor maximaal 25 personen.

 

Indien u interesse heeft of op de hoogte gehouden wilt stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de titel "proeverijen" u wordt dan in de mailing opgenomen

 

 

Vinaora Visitors Counter