De "Eanske Fresh Beer Bottle" (EFBB) is een concept waarbij jij als consument kneiter vers bier thuis kan krijgen. Je hebt het bier eerder dan dat het in de winkels staat. Het werkt als volgt :

Je koopt een beugelfles van 75 cl, de "Eanske Fresh Beer Bottle". Na de aankoop is de fles jouw persoonlijke eigendom. De eerste keer is de fles uiteraard gevuld met bier. Zodra de fles leeg is, spoel je deze om met heet water en bewaar je deze. Zodra er weer vers bier is bij Brouwerij Eanske, ontvang je van ons een email met een betaalverzoek. Na betaling (of een andere regeling) zorgen wij dat er op de desbetreffende vrijdag  een gevulde fles voor je klaar staat.

Dat vullen doen we 's ochtends op "Fresh Beer Friday". Diezelfde dag in de middag (tot begin van de avond) kun je de fles omruilen. Uiteraard kost een vulling geld en dat voldoe je dmv een betaalverzoek in de mail, of ter plekke bij het afhalen. Per mail krijg je een bericht wanneer er weer vers bier is, welk bier en wat de kosten zijn voor een vulling. Het is mogelijk om meerdere flessen te kopen.

Wat is vers bier ?

Bier is het lekkerst als het vers is afgevuld, daarom hebben wij dit concept bedacht. Als we het bier op vrijdagochtend afvullen is het vers tot en met zondag. Dus lekker snel op drinken die fles(sen). Na het weekend is het bier niet "vers" meer, dat wil niet zeggen dat het minder lekker is, maar Eanske bieren zijn bieren van pure ambacht en de smaak evalueert naar de tijd. Dus een bier van 5 maanden oud kan net iets anders smaken dan een bier van 1 of 2 dagen oud.

Om jou de kans te geven om het bier zo vers mogelijk te drinken hebben we dit concept in het leven geroepen. Wil je het bier wat langer bewaren? Dan adviseren wij je om gewoon de 33cl flesjes te kopen.

We hebben momenteel 1 inleverpunt in Hengelo, woon je in Enschede, kun je de fles omruilen in de brouwerij :

  • Rene Reef (Voormalig Heangler Bier en wijn), Oude postweg 120 Hengelo

 

Wil jij ook meedoen met dit unieke "Eanske Fresh Beer" concept? Vul dan onderstaand formulier in. Dan wordt je opgenomen in de lijst en op de hoogte gehouden van verdere vullingen.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder