De "Eanske Fresh Beer Bottle" (EFBB) is een leuk concept waarbij jij als consument kneiter vers bier thuis kan krijgen. Je hebt het bier eerder dan dat het in de winkels staat. Het werkt als volgt :

Je koopt een Beugelfles van 75 cl, de "Eanske Fresh Beer Bottle". Na de aankoop is de fles jouw persoonlijke eigendom. De eerste keer is de fles uiteraard gevuld met bier. Zodra de fles leeg is, spoel je deze om met heet water en bewaar je deze. Zodra er weer vers bier is bij Brouwerij Eanske (en laten we hopen dat dat regelmatig is) lever je de fles in op een van de inlever punten (of bij de brouwerij) en zorgen wij dat deze weer gevuld wordt. Dat vullen doen we 's ochtends op "Fresh Beer Friday". Diezelfde dag in de middag (tot begin van de avond) kun je de fles weer ophalen. Uiteraard kost een vulling geld, en dat voldoe je bij het ophalen van de fles. Per mail krijg je een bericht wanneer er weer vers bier is en welk bier, en wat de kosten zijn voor een vulling. Het is mogelijk om meerdere flessen te kopen.

We hebben momenteel 2 inleverpunten (buiten de brouwerij om) :

  • Mitra Raymond Nijhuis, Noorderhagen 71 Enschede (winkelcentrum Irene promenade)
  • Rene Reef (Voormalig Heangler Bier en wijn), Oude postweg 120 Hengelo

 

Wil jij ook meedoen met dit unieke "Eanske Fresh Beer" concept ? Vul dan onderstaand formulier in. Dan wordt je opgenomen in de lijst en op de hoogte gehouden van verdere vullingen...

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder