fbpx

Beleef Eanske, en kom gezellig de brouwerij bezoeken! We vertellen u alles over de brouwerij, het proces en het ontstaan van Eanske. Natuurlijk heeft u ook de gelegenheid om verschillende bieren te proeven. Dit alles midden in de brouwerij tussen alles in. Genieten van Eanske bieren in de brouwerij!

Wij hebben de volgende opties voor een brouwerijbezoek:

  • Rondleiding Brouwerij met uitleg + proeverij :
   U wordt ontvangen in de Brouwerij waar we u rondleiden en u alles vertellen over het ontstaan van de brouwerij, en hoe wij onze bieren brouwen. Daarna worden er 3 bieren gedegusteerd waarbij we u ook de verhalen achter het bier vertellen. Hierna heeft u de mogelijkheid om nog wat bieren te kopen om thuis nog even lekker van te genieten.
   Minimaal aantal personen : 8 (max 25)
   Duur : ± 1,5 uur.
   Kosten : €15,00 pp

   

  • Rondleiding met uitleg + uitgebreide proeverij :
   U wordt ontvangen in de Brouwerij waarna we u rondleiden en alles vertellen over de brouwerij en het brouwproces wat u nog niet wist en altijd al had willen weten. Daarna worden er 5 bieren gedegusteerd en vertellen we u de verhalen achter de bieren. Hebben we u niet voldoende verteld? stel uw vraag dan tijdens de rondleiding/degustatie. Tijdens de degustatie worden hapjes geserveerd. Naderhand heeft u nog de mogelijkheid om wat bieren te kopen om thuis nog van te genieten.
   Minimaal aantal personen : 8 (max 25)
   Duur : ± 2-3 uur
   Kosten : €22,50 pp

   

  • Rondleiding met uitleg + Proeverij Eanske Spontaan :
   U wordt ontvangen in de Brouwerij waarna we u rondleiden en alles vertellen over de brouwerij, het brouwproces, en alles wat u nog niet wist en altijd al had willen weten. Daarna gaan we proeven! We degusteren 4 unieke bieren van spontane vergisting en vertellen u alles over deze bieren en hun unieke productie proces. Naderhand heeft u nog de mogelijkheid om wat bieren te kopen om thuis nog van te genieten.
   Minimaal aantal personen : 8 (max 25)
   Duur : ± 1,5 - 2 uur
   Kosten : €17,50 pp

   

  • Proeverij op locatie  :
   We komen langs op de door u gewenste locatie (Bedrijf en/of prive) en verzorgen de bieren en de proefglazen. We degusteren 5 bieren en vertellen u alles over de bieren en over het brouwen. Gezamenlijk maken we er een gezellige proeverij van. Hapjes e.d moet je dan zelf verzorgen. Locatie buiten Enschede? Dan brengen we wat Reiskosten in rekening.
   Minimaal aantal personen : 8
   Duur : ±2-3 uur
   kosten : €17,50 pp (ex reiskosten)

   

  • Tappen op locatie met onze evenementen bar :
   Heeft u een bedrijfsfeestje? of een leuke(vrijdagmiddag) borrel? En wilt u daar iets bijzonders van maken? We komen graag langs met onze evenementen bar om onze bieren bij u te tappen. We nemen de bieren mee in overleg en sluiten onze tappen aan zodat u koud bier van de tap heeft. Afhankelijk van de afstand brengen we reiskosten in rekening.
   Minimaal aantal personen : vanaf 25 personen
   kosten : in overleg afhankelijk van uw wensen (ex reiskosten)

  Rondleidingen worden alleen verzorgd op vrijdag avond, zaterdag en zondag. Niet op doordeweekse (werk) dagen !!

  Heeft u specifieke wensen, dan zijn die altijd bespreekbaar.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder